1. veljače 2022.

Podjeli s prijateljima

Naslovnica  ›  Novosti  ›  Opremanje apartmana – savjeti za moderno uređenje uz super uštede!

Opremanje apartmana – savjeti za moderno uređenje uz super uštede!

Uređenje ili renovacija apartmana je uvijek predstavlja izazov. Novaca uvijek malo da bi se realizirale sve ideje oko uređenja pa često iznajmljivači moraju izbalansirati želje i potrebe a opet postići efekt oduševljenja kod svojih gostiju.

Prvi dojam?

Treba priznati da je izgled interijera jako bitan. Prema istraživanjima renomirane platforme za rezervaciju smještaja Booking.com iz 2015.godine pokazalo se da u slučaju iste cijene apartmana, gost u 95% slučajeva izabere onu s ljepšim izgledom odnosno fotografijama.

Prvi dojam u tim situacijama se nameće kao najvažniji, vaš gost u prvih desetak sekundi stječe mišljenje o smještaju. Vaša kreativnost prilikom uređenja je ključna za stvaranje pozitivnog prvog dojma.

5 savjeta za kreativno uređenje:

  • Odaberite boje za svoj interijer i budite dosljedni – paleta boja koju ćete koristiti u prostoru je na neki način određena stilom koji ste odabrali za vaš apartman. Važno je odabrati boje koje vam se sviđaju, ali ih i prilagoditi veličini interijera, količini svjetla u prostoru, boji namještaja itd.
  • Poigrajte se s keramikom – danas je izbor keramike ogroman, od mozaika i pločica malih dimenzija, preko popularnog metro uzorka, imitacija prirodnog kamena, velikih dimenzija keramike, heksagonska pločica, parketne keramike i brojnih drugih izbora koji vam otvaraju brojne mogućnosti dizajniranja prostora. Naša ponuda u prodajnom centru AT Kerametal Ljubuški zadovoljiti će sve vaše potrebe:

  • Klimatizacija prostora – Danas vjerojatno i ne postoje apartmani bez klima uređaja jer tko bi želio ljeti unajmiti apartman bez klime!? Ipak, mnogi iznajmljivači imaju problem s gostima koji po cijeli dan ostave upaljenu klimu, čak i kad napuste apartman te odu na kupanje ili izlazak. Kako biste optimizirali korištenje klime i uštedjeli na troškovima el. energije, možete razmisliti o automatiziranom upravljanju klima uređajima.
    Za sve one iznajmljivače koji planiraju primati goste i zimi, idealna opcija je toplinska pumpa. Riječ je o najnovijem zračno-vodenom sistemu posebno dizajniranom za nova kućanstva i obnovu postojećih. Toplinska pumpa može osigurati grijanje, hlađenje i opskrbu toplom vodom na ekološki prihvatljiv i ekonomičan način.
  • Ne zaboravite na vanjski prostor

Ako gostima nudite i vanjski prostor, to je onda velika prednost. Nije bitno je li riječ o malom balkonu ili prostranoj terasi sa zelenim prostorom. Gosti naprosto obožavaju vanjski prostor gdje se mogu družiti, objedovati, čitati knjigu, razgovarati i slično. Još ako je gostima na raspolaganju i kakav roštilj ili bazen, tada je to pun pogodak. Osim toga, ne zaboravite da ljeti većina gostiju najveći dio vremena provodi upravo vani. Za kvalitetno uređenje apartmana jako je važno i da vanjski prostor bude lijepo namješten i uređen, praktičan i ugodan. Donosimo vam par inspirativnih vanjskih prostora uz naših referenci:

  • Detalji čine razliku – ono što želite i vi i vaši gosti je da njihov boravak u vašim apartmanima bude što ugodniji i da se osjećaju kao kod svoje kuće. Veoma je važno da vaš apartman ne bude prazan i sterilno opremljen. Osim što će izgledati siromašno, apartman će vjerojatno imati osjećaj hladnog prostora. Kako biste riješili ovaj problem i oplemenili prostor, osim tepiha, možete da ubacite još neke sitnice, kao što su dekorativni jastuci, lampe, slike, pomoćni stolčići, male police i kutije za odlaganje.

    Opremanju i uređivanju apartmana treba pristupiti ozbiljno i sa pouzdanim partnerom, stoga vam preporučamo da posjetite naš prodajni centar AT Kerametal Ljubuški gdje možete pronaći sve što vam treba za vrhunsko opremanje apartmana. Pored široke ponude iz asortimana keramike i sanitarije, bijele tehnike, grijanja i klimatizacije, rasvjete i home decor programa nudimo i usluge vizualizacije kupaonskih prostorija i detaljnog projektiranja sustava klimatizacije i grijanja. Za HR građane nudimo i povrat PDV-a koji našim kupcima donosi dodatne uštede.

Želite suradnju s nama - kontaktirajte nas